Σύμβουλοι Εισαγωγών

Αναπτύσσουμε την γκάμα των προϊόντων σας

Σύμβουλοι Εισαγωγών

lamp
  • Αν νοιώθετε ότι υπάρχουν προοπτικές στην επιχείρηση σας για «ανανέωση» και «επέκταση» της γκάμας των προϊόντων που εμπορεύεστε ή/και κατασκευάζετε η ecan consultants είναι εδώ για να σας βοηθήσει.
  • Η ecan consultants αναλαμβάνει να μελετήσει την παρούσα γκάμα προϊόντων που εμπορεύεστε ή/και κατασκευάζετε και να σας βοηθήσει να εξετάσετε την δυνατότητα εισαγωγής, εμπορίας και διαχείρισης «νέων» προϊόντων με συγκριτικά καλύτερη ποιότητα σε καλύτερη τιμή ως επίσης να σας βοηθήσει να αυξήσετε τις πωλήσεις σας γενικότερα στη Κύπρο με «ενδυναμωμένη» και «διαφοροποιημένη» γκάμα προϊόντων.
  • Η ecan consultants με τα εξειδικευμένα στελέχη και συνεργάτες της, με ιδία επιχειρηματική και πολυετή πείρα σε διάφορες χώρες της Άπω Ανατολής, Μέσης Ανατολής και Ευρώπης, έχουν την δυνατότητα να βοηθήσουν εμπράκτως στις «εισαγωγικές» ανάγκες Κυπριακών επιχειρήσεων και γενικότερα επιχειρηματιών που ασχολούνται με το εισαγωγικό εμπόριο η θέλουν να αρχίσουν εισαγωγές προϊόντων από το εξωτερικό.

Επαγγελματική υποστήριξη των εισαγωγών σας

Επαγγελματική υποστήριξη των εισαγωγών σας

Έρευνα, ανάλυση και καθοδήγηση «νέων» προϊόντων για την επιχείρηση σας.

consulting

Κατεύθυνση και έλεγχο των υφιστάμενων στελεχών σας χωρίς να προσλάβετε νέο προσωπικό.

counselling

Υποστήριξη σε συνεχή βάση στην «έρευνα» καινοτόμων προϊόντων του ενδιαφέροντος σας και στην «εισαγωγική» σας επέκταση.

financial restructuring

Βοήθεια για το επιθυμητό αποτέλεσμα αύξησης των πωλήσεων σας στη Κύπρο και στο Εξωτερικό.

loans

Μείωση του οικονομικού κινδύνου των εισαγωγών σας με εξειδικευμένη υπηρεσία από το εμπορικό τμήμα της ecan Β2Β παράδοσης των προϊόντων που παραγγέλνετε στη αποθήκη σας σε συγκεκριμένη τιμή.